zaterdag 16 mei 2009

Twee dingen!

1. Nieuwe haarkleur! Ok, haarverf is nooit best voor je haar hoe hard ze ook op tv roepen dat "mijn haar ZOOOOOOOOOOOOOOOOO verzorgt en glanzend is", maar wie begint met gezond haar zal nooit eindigen met een krulloze, bos stro. De haarkleur die ik heb gebruikt was ook nog eens siliconen-vrij. De conditioner dan niet meegerekend he ;)
2. Je kunt meteen het effect van proteïn vs. elasticiteit vergrotende ingrediënten zien op mijn haar. De voor is hoe mijn haar is met een goede dosis proteïne. De tweede foto is na een flinke dosis conditioner en olie, wat de elasticiteit in je haar vergroot. Je ziet meteen het effect op mijn krullen.

Voor;


Na;


Gebruikt;
L'Oreal Casting Crème Gloss in de kleur Licht goudkoperblond. Daarna gevolgd door een proteïne-shot van Aubrey Organics GPB conditioner, maar dat was een verkeerde gok (normaal heeft pas geverfd haar een proteïne shot nodig tegen de eventuele beschadigingen... Bij mijn haar had dat meer het omgekeerde effect. Waarom niet, het is altijd al eigenwijs geweest, dus waarom zou het zich nu dan wel volgens de standaard gaan gedragen?). Dus vanmorgen de lengtes gewassen met Jessicurl's cleansing cream (rijk aan oliën) en daarna Freeman's Papaya & Lime Shine conditioner (geen proteïne). Als leave-in Jessicurls Rockin'Ringlets en daarna L'Oreal Studioline gel.

Woensdag is weer wasdag en dan ga ik weer terug naar de proteïnen!

3 opmerkingen:

  1. zo mooi haar, hoe komt dat het zo'n groot verschil is?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Anoniem; mijn haar heeft normaal proteïne nodig en minder elastine. Zo heeft ieders haar een voorkeur voor het een of het ander. Maar als ik het geverfd heb, moet ik meer elastine gebruiken, omdat proteïne weinig conditioned. Dus ja, dan krijg je dit.

    BeantwoordenVerwijderen