maandag 3 augustus 2009

Mini tip

Ik was op zoek naar een krulcreme om mijn haar de tweede dag te stylen. Vanmorgen had ik het briljante idee om een beetje conditioner (met proteinen) te mengen met pure aloë vera gel. Aloë vera gel plakt te veel en is amper op droog haar te verdelen. De conditioner hielp daarbij. Ik ben erg tevreden, morgen verder experimenteren.



Aloë vera gel is van het merk Fruit of the Earth en is te koop bij grote vestigingen van de Etos. Misschien dat andere drogisten andere merken hebben, maar lees al-tijd de ingrediëntendeclaratie of het wel echt pure aloë vera gel is. Sommige merken schrijven wel op de voorkant "100%" van iets, maar uiteindelijk zitten er nog 100 andere dingen in (kijk voor de lol maar eens op de verpakking van de vitamine E olie van dat nieuwe merk bij de Tuinen. Overal staat hoe puur en 100% het wel niet is, tot je de ingrediëntendeclaratie leest). Fruit of the Earth heeft 98% aloë vera en de rest is conserveermiddel, wat eigenlijk wel nodig is natuurlijk.

Ook goed tegen zonnebrand en siliconenvrij, dus ben je verbrand op je hoofd; gewoon aloë vera gel gebruiken!

3 opmerkingen:

  1. hoi,

    ik had een vraagje ik ben opzoek naar een licht conditioner en leave-in, ik gebruik nu incecto conditioner maar daar word mijn haar snel overcondioned van als ik deze als was conditioner gebruik, voor de shampoo's en conditioners van palmolive ben ik jammer genoeg allergisch. ik ben al aan het rond kijken op mariposa import maar ik weet niet wat ik moet kiezen, heb jij misschien een goede tip voor mij. ik heb haartype 3a ii f, het is snal dof en futloos maar wel heel zacht dan.
    je kunt me mailen op: anneburgaud@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen